Garantie oferita de producator

Garantie de retur timp de 14 de zile

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

Aboneaza-te la Newsletter

Comenzi telefonice la
0345 40 40 40

Garantie oferita de producator

Garantie de retur timp de 14 de zile

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

0345 40 40 40

Retururi si schimburi

Atentie! Produsele cu reducere nu se pot returna, se pot schimba cu un alt produs in limita stocului disponibil

 

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicate/agreate sau neridicarea unui colet aferent unei comenzi ferme atrage dupa sine refuzul unor comenzi ulterioare .

 

Renuntarea la cumparare:

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire). Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Acest lucru inseamna ca vom avea nevoie de urmatoarele date: Cont Bancar valid; Banca la care este deschis si Numele dvs complet, in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de maximum 14 de zile din momentul primirii si verificarii produsului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport cu returul produsului.

 

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:
-numele si prenumele
-numarul de telefon
-denumirea produsului pe care doriti sa il returnati
-numarul si data comenzii.
In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.