Garantie oferita de producator

Garantie de retur timp de 14 de zile

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

Aboneaza-te la Newsletter

Comenzi telefonice la
0345 40 40 40

Garantie oferita de producator

Garantie de retur timp de 14 de zile

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

0345 40 40 40

Cum cumpar ?

PROCEDURA DE PLASARE A COMENZILOR:

 

Pentru a face o comanda online este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

 

1. Alegeti produsul pe care vreti sa-l comandati si apasati pe numele sau pe poza produsului . Se va deschide o fereastra in care veti gasi o prezentare completa a produsului . 

2. Daca doriti sa cresteti cantitatea comandata,modificati cantitatea in boxul unde este trecuta cantitatea initiala "1". Altfel, comanda va contine cantitatea initiala 1.

 3. Pentru adaugarea produsului selectat in cosul de cumparaturi, apasati butonul ADAUGA IN COS.  Produsele comandate se pot vizualiza trecand cursorul peste butonul din dreapta sus COSUL MEU. 

4. Pentru a continua cumparaturile, apasati CONTINUA CUMPARATURI. Pentru finalizarea comenzii, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA.

 5. Urmatoarea fereastra care se deschide va cuprinde un formular cu datele de livrare,  datele de inregistrare, termenii si conditiile de transport. De asemenea, aveti posibilitatea trimiterii unor observatii legate de comanda (ridicarea coletului de la sediul FAN COURIER sau CARGUS telefon prealabil livrarii, un anumit interval orar de livrare etc). Dupa introducerea datelor si acceptarea conditiilor de transport, apasati butonul COMANDA.  

 6. La comenzi mai mari de 300 ron transportul este gratuit.Pentru comenzile mai mici de 300 ron pretul  transportului este de  19 ron.Suma este valabila pentru orice localitate din Romania .

 7.  In momentul receptionarii comenzii de catre noi, veti primii automat pe e-mail un mesaj cu produsele comandate si datele de livrare. In cel mai scurt timp, veti fi contactat de un agent  de vanzari  pentru discutarea comenzii .